Dagpas fitness

Je kunt je lol op met ruim 450m2 aan gewichten, cardio- en krachttoestellen en trainingsmaterialen zoals sandbags, de s-drive loopband en onze bootybuilder.

15.00

View

Losse groepsles

Tijdens onze groepslessen komen al je spiergroepen aan bod op een leuke en veilige manier. Kies voor kort en intens met H.I.T.T. of bikkel op de beat met zumba. We bieden meer dan 60 lessen per week, dus er zit altijd iets voor je tussen.

15.00

View

Losse yogales

Vind je eigen flow in de yogastudio. Ontsnap aan de hectiek van de stad tijdens de yogalessen in onze yogastudio. Hier kun je terecht voor verschillende soorten yogalessen. Alles draait om het vinden van de beste balans tussen beweging en rust. De studio ligt aan de groene binnentuin, waar ruis en herrie wegvallen en je de vogels hoort fluiten. Een verborgen yoga-parel midden in de Jordaan.

15.00

View

Dagpas wellness

Rust nemen is een onmisbaar onderdeel van je gezondheid. Dus wat ga je doen na al dat ploeteren? Juist. Speciaal voor jouw ontspanning hebben we een rustgevende wellness-ruimte met alles om weer op te kalefateren. Je vindt er een Finse sauna, Turks stoombad, infraroodcabine en een relaxlounge. Niet vergeten om koud af te douchen, he?

15.00

View
Loading, please wait...
Loading, please wait...
Saving......
Saving......